Χρυσό βραβείο στην κατηγορία: «Online & Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως στη Δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση»

Αναλυτικές πληροφορίες: https://www.edivea.org/odysseas_23_24_award.html
Μια πολύ σημαντική διάκριση στο πλαίσιο των “Educational Leaders Awards 2024” : Χρυσό βραβείο στην κατηγορία: «Online & Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως στη Δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση».
Συγχαρητήρια στους 1500+ μαθητές και 120+ εκπαιδευτικούς από 11 χώρες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ΟΔΥΣΣΕΑΣ (2023&2024). Το βραβείο αυτό τους ανήκει!
Συγχαρητήρια στους επιστημονικούς συνεργάτες του Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α Χρηστό Συννεφάκη και Ηρώ Ποργιαζίδου οι οποίοι είχαν την ευθύνη του οργανωτικού συντονισμού του δικτύου σχολείων του ΟΔΥΣΣΕΑ τα έτη 2023 & 2024 καθώς και στους Γιώργο Φιλιππούση και Λάμπρο Καρβούνη, διδάκτορες του Πανεπιστημίου Κρήτης, που για χρόνια είχαν την ευθύνη του οργανωτικού συντονισμού του ΟΔΥΣΣΕΑ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, εκεί που ξεκίνησαν όλα πριν 24 χρόνια. Τον τότε Πρόεδρο Αντώνη Κάκκα και τον τότε Αντιπρύτανη Χρήστο Σχίζα και βέβαια τους πρώτους δασκάλους του ΟΔΥΣΣΕΑ Κώστα Χαμπιαούρη (Λεμεσός) και την Αγάθη Ελευθερίου (Λευκωσία) !
Την ευγνωμοσύνη μας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε του Πανεπιστημίου Κρήτης που για 20 και πλέον χρόνια στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Και βέβαια στους πρώτους δασκάλους του ΟΔΥΣΣΕΑ στην Ελλάδα το 2003/2004: Αντώνη Λενακάκη, Νεκτάριο Κουκούλη, Γιώργο Φιλιππούση, Λάμπρο Καρβούνη, Μανούσου Γκέλη, Γιάννη Σκεπετζή, Μιχάλη Παπαδουράκη, Αριστόκριτο Τομαζινάκη, Παναγιώτα Γκιζα
Αναλυτικές πληροφορίες: https://www.edivea.org/odysseas_23_24_award.html